Sprekers

Onze sprekers en pitchers

Een bruisende ondernemersavond met toonaangevende sprekers en andere borrelende ingrediënten die je niet wilt missen! Innovators uit de gemeente Gemert-Bakel en de regio pitchen hun veelbelovende maar nog verse ideeën. Zij weten als geen ander hoe het is om een innovatief idee tot uitvoering te brengen. Er wordt op een interactieve manier gekeken naar vragen en belemmeringen die ondernemers hebben rondom innovatie.

Humberto Tan

Tafelheer

Presentator Humberto Tan studeerde rechten. Hij begon zijn tv-carrière in 1991 met ‘Forza’. Hij stapte over naar het NOS Journaal en niet lang daarna presenteerde hij Studio Sport. Van 2010 tot 2013 presenteerde hij ‘BNR Humberto Tan’ en was vervangend presentator van ‘RTL Boulevard’. Hij presenteerde zijn eigen talkshow, ‘RTL Late Night’ op RTL4, maar werd vervangen door Twan Huys. Op dit moment presenteert hij het nieuwe programma ‘De Repair Shop’.

Piet van der Wielen

Sidekick aan tafel

Piet van der Wielen, meer eerlijk dan beleefd volgens zijn LinkedIn profiel, is programmamanager Business bij Brainport Development. Brainport Development is de economische ontwikkelingsmaatschappij voor de Brainport Eindhoven regio.  Zijn team ondersteunt het MKB en startups met hun innovatieve uitdagingen. Of het nu gaat om strategie of financiering, Brainport development versnelt en verbindt. Één van de uitdagingen voor ondernemers is persoonlijke ontwikkeling. Ervaring leert dat ze het meest gebaat zijn bij interactie met andere ondernemers die eerder of tegelijk persoonlijke groei-uitdagingen hebben. Ingangen nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer of wil je eens sparren over jouw volgende stap? Dan ben je bij Brainport Development aan het juiste adres.

André Oomen

Spreker

Als ondernemer heb je ‘Hoofd, Hart én Ballen’ nodig om succesvol te kunnen omgaan met de vele innovaties en transities in onze samenleving, aldus André Oomen. De oprichter van O2-Men pompt graag extra zuurstof in mensen en organisaties.

Zijn aanpak is gestoeld op de samenwerking tussen verstand, gevoel én lef. Als die soepel verloopt, dan haal je het maximale uit jezelf én uit je onderneming. Zijn sessies zijn energiek en zitten vol humor.

Bob van Oosterhout

Spreker

Bob richtte in 1997 Triple Double op en is een commercieel, creatief en enthousiast sportmarketeer met een enorm netwerk in bedrijfsleven, sport en (sport)media. Hij werd verkozen tot ‘Sportmarketeer van het Jaar 2009’, uitgeroepen tot ‘Sponsor Personality van het Jaar 2010’ en hij won de BOV Trofee (Beste Ondernemers Visie) 2011 en in 2013 + 2016 uitgeroepen tot meest invloedrijk in sponsoring. Sinds 2011 is hij lid van DE 144. Tevens is hij de auteur van het boek ‘De Sportsponsors Top 100 Aller Tijden’.