Publicatie Gemerts-Nieuwsblad van 4 oktober 2019

Het borrelt steeds meer in Gemert-Bakel…

Heeft u als Gemert-Bakelse ondernemer, en lid van een ondernemersvereniging binnen Gemert-Bakel, de blauwe envelop al op uw deurmat gevonden?
Open hem snel, want deze blauwe envelop is anders dan alle anderen!
De inhoud betreft namelijk DE uitnodiging voor 14 november!

De wereld verandert snel. We bevinden ons in een tijdperk waarin onze manier van leven, werken én ondernemen drastisch aan het veranderen is. Voordat je het weet zijn innovaties als kunstmatige intelligentie, robotisering, augmented reality, zelfrijdend vervoer en virtual reality aan de orde van de dag. Wil je als ondernemer bijblijven, dan kun je er maar beter snel op inspelen!

Op donderdag 14 november 2019 organiseert de samengesmolten werkgroep het event Boiling Business: een inspirerende avond voor alle ondernemers van Gemert-Bakel, waarbij je als gast volop wordt meegenomen in het thema innovatie.
(Bent u ondernemer, maar geen lid van een ondernemersvereniging binnen Gemert-Bakel of een ondernemer buiten Gemert-Bakel en wilt er toch graag bij zijn op 14 november? Dat kan! Kijk op de website voor meer info.)

Laat je inspireren op het gebied van innovatie!

Sidekick aan tafel

Piet van der Wielen, meer eerlijk dan beleefd volgens zijn LinkedIn profiel, is programmamanager Business bij Brainport Development. Brainport Development is de economische ontwikkelingsmaatschappij voor de Brainport Eindhoven regio.  Zijn team ondersteunt het MKB en startups met hun innovatieve uitdagingen. Of het nu gaat om strategie of financiering, Brainport development versnelt en verbindt. Één van de uitdagingen voor ondernemers is persoonlijke ontwikkeling. Ervaring leert dat ze het meest gebaat zijn bij interactie met andere ondernemers die eerder of tegelijk persoonlijke groei-uitdagingen hebben. Ingangen nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer of wil je eens sparren over jouw volgende stap? Dan ben je bij Brainport Development aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *