Publicatie Gemerts-Nieuwsblad van 18 oktober 2019

Het blijft maar borrelen in Gemert-Bakel…

Heeft u als Gemert-Bakelse ondernemer, en lid van een ondernemersvereniging binnen Gemert-Bakel, de blauwe envelop al op uw deurmat gevonden?
Open hem snel, want deze blauwe envelop is anders dan alle anderen!
De inhoud betreft namelijk DE uitnodiging voor 14 november!

De wereld verandert snel. We bevinden ons in een tijdperk waarin onze manier van leven, werken én ondernemen drastisch aan het veranderen is. Voordat je het weet zijn innovaties als kunstmatige intelligentie, robotisering, augmented reality, zelfrijdend vervoer en virtual reality aan de orde van de dag. Wil je als ondernemer bijblijven, dan kun je er maar beter snel op inspelen!

Op donderdag 14 november 2019 organiseert de samengesmolten werkgroep het event Boiling Business: een inspirerende avond voor alle ondernemers van Gemert-Bakel, waarbij je als gast volop wordt meegenomen in het thema innovatie.
Let op: bent u lid van een Gemert-Bakelse ondernemersvereniging? Dan kunt u enkel dit weekend (t/m 20 oktober) nog tickets bestellen met € 10,- korting per ticket! Daarna geldt de reguliere ticketprijs van € 30,- per ticket.
Bent u ondernemer, maar geen lid van een ondernemersvereniging binnen Gemert-Bakel of een ondernemer buiten Gemert-Bakel en wilt er toch graag bij zijn op 14 november? Dat kan! Tickets zijn vanaf maandag 21 oktober a.s. te bestellen via de website.

Laat je inspireren op het gebied van innovatie!

Presentator Humberto Tan studeerde rechten. Hij begon zijn tv-carrière in 1991 met ‘Forza’. Hij stapte over naar het NOS Journaal en niet lang daarna presenteerde hij Studio Sport. Van 2010 tot 2013 presenteerde hij ‘BNR Humberto Tan’ en was vervangend presentator van ‘RTL Boulevard’. Hij presenteerde jarenlang zijn eigen talkshow, ‘RTL Late Night’ op RTL4, maar werd vervangen door Twan Huys. Op dit moment presenteert hij het nieuwe programma ‘De Repair Shop’.

Humberto Tan is tijdens het Boiling Business Event de tafelheer en zal zorgen voor een borrelende presentatie. Daarbij zal hij samen met sidekick Piet van der Wiel de sprekers, pitchers en de aanwezige gasten uitdagen tot interactie en discussie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *