Een bruisende ondernemersavond

De wereld verandert snel. We bevinden ons in een tijdperk waarin onze manier van leven, werken én ondernemen drastisch aan het veranderen is. Voordat je het weet zijn innovaties als kunstmatige intelligentie, robotisering, augmented reality, zelfrijdend vervoer en virtual reality aan de orde van de dag. Wil je als ondernemer bijblijven, dan kun je er maar beter snel op inspelen!

Om de ondernemers binnen Gemert-Bakel te laten samensmelten met het begrip innovatie heeft een aantal personen uit Gemert-Bakel de hoofden bij elkaar gestoken en samen een werkgroep gevormd. Deze bestaat uit afgevaardigden vanuit de gemeente Gemert-Bakel, Rabobank Peel Noord en de ondernemersverenigingen uit Gemert-Bakel. De chemie van deze samenwerking heeft geleid tot de geboorte van Boiling Business.

Uitdagende deelsessies

Speciaal voor ondernemers die scherp willen blijven, organiseren we Boiling Sessions. Een serie kleinere, interactieve en minstens zo uitdagende deelsessies die meer de diepte in gaan. Dit doen we door in te haken op een specifiek thema naar jou keuze.

Laatste nieuwtjes

Het blijft maar borrelen..

Publicatie Gemerts-Nieuwsblad van 18 oktober 2019 Het blijft maar borrelen in Gemert-Bakel… Heeft u als Gemert-Bakelse ondernemer, en lid van een ondernemersvereniging binnen Gemert-Bakel, de

Lees verder »

De Sponsors